Rüyada kendini istemeye geldiğini görmek

Rüyada kendini istemeye geldiğini görmek fenalıkta bulunmaya, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulur.

Rüyada istemeye geldiğini görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret eder.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada evli birini istemeye gelmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına yorulur.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek moralinin bozulacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada kızı istemeye gelmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments