Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeyleri yaparak geleceğinizi güvence altına almanıza katkısı olabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek alım gücünün artmasına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını istemeye geldiklerini görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli birini istemeye gelmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet eder.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini istemeye geldiğini görmek kazancın gittikçe artacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına delalet eder.

Rüyada kızı istemeye gelmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments