Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, birikmiş parasının olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, kendini bunu başaracağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş gördüyseniz:

  • Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün şiştiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde şişlik görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü şiş birini görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments