Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini gördüyseniz:

  • Şef, işveren ya da aile büyükleriniz gibi kimselerden gelen olumlu yaklaşımlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada yüz şişmesi görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü şiş görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada şiş yüz görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına tabir olunur.

Rüyada şişmiş yüz görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada yüzü şiş görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde şişlik görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments