Rüyada yüzü şiş birini görmek

Rüyada yüzü şiş birini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, bütçesinin daralacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yüzü şiş birini gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Rüyada şiş yüz görmek aile hayatının hayır getireceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü şiş görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüzü şişmiş görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü şiş birini görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments