Rüyada yüzün şiştiğini görmek

Rüyada yüzün şiştiğini görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, onları okula göndereceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün şiştiğini gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi savunmasız yakalayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yüzünü şiş görmek sorunların bu sayede aşılacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işarettir.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü şiş görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments