Rüyada yüzü gözü şiş görmek

Rüyada yüzü gözü şiş görmek çok hayır duası alacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, işinin ehli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şiş gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol gözünün şiştiğini görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözün şiştiğini görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, işinden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada şişmiş göz görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada gözlerini şişmiş görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments