Rüyada yüzünde şişlik görmek

Rüyada yüzünde şişlik görmek gururlandıracak işler yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalettir.

Rüyada yüzünde şişlik gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçınmakta fayda var.

Rüyada yüzü şiş görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, hayata daha sıkı tutunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, dini inançların güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada yüzü şiş birini görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün şiştiğini görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ticarete atılacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde şişlik görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek her zaman el üstünde tutulacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Can

Rüyada annemin yüzünde bir sürü yağ bezesi gördüm