Rüyada birinin yüzünü şiş görmek

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü şiş gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Rüyada yüzün şiştiğini görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde şişlik görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine inanılır.

Rüyada şiş yüz görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada yüzünü şiş görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine delalettir.

Rüyada şişmiş yüz görmek saygınlık göreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments