Rüyada kendi organını yalamak

Rüyada kendi organını yalamak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, günahlarına tövbe edeceğine, arzuların yerine geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, mekân değiştireceğine işaret eder.

Rüyada kendi organını yalamak gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada eşinin organını yalamak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın organı yalamak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeklik organı yalamak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada kadının organını yalamak inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına tabir olunur.

Rüyada erkeklik organını yalamak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Rüyada kendi organını yalamak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek organı yalamak alınan borçların ödenemeyeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments