Rüyada erkek organı yalamak

Rüyada erkek organı yalamak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, insanlarla tartışacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek organı yalamak gördüyseniz:

  • Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada erkek organı yalamak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeklik organı yalamak hayırlı yollar keşfedeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada erkeklik organını yalamak yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının organını yalamak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret eder.

Rüyada eşinin organını yalamak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi organını yalamak evlerin ayrılacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kadın organı yalamak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments