Rüyada kadın organı yalamak

Rüyada kadın organı yalamak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, verilen kararların geri çekileceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada kadın organı yalamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri konusunda kafanız net olmayabilir.

Rüyada kadın organı yalamak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kadının organını yalamak aşının da çoğalacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi organını yalamak hatalarından erken döneceğine, oldukça büyük başarılara yorulmaktadır.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına inanılır.

Rüyada erkeklik organını yalamak iş güç sahibi olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeklik organı yalamak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkek organı yalamak hasret içinde kalacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin organını yalamak zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments