Rüyada kadının organını yalamak

Rüyada kadının organını yalamak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet eder.

Rüyada kadının organını yalamak gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Rüyada kadının organını yalamak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın organı yalamak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, iyi günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeklik organını yalamak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Rüyada kendi organını yalamak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organı yalamak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada erkeklik organı yalamak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin organını yalamak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, aldığı borçların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments