Rüyada erkeklik organını yalamak

Rüyada erkeklik organını yalamak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada erkeklik organını yalamak gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet eder.

Rüyada erkeklik organı yalamak maddi sorunlarının çözüleceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada erkeklik organını yalamak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek organı yalamak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi organını yalamak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada kadın organı yalamak eğitim hayatında başarıların artacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine inanılır.

Rüyada kadının organını yalamak rakiplerin teker teker alt edileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin organını yalamak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments