Rüyada erkeklik organı yalamak

Rüyada erkeklik organı yalamak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, sorunlarını çözebileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeklik organı yalamak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz karlara veya attığınız imzalara sadık kalmalısınız.

Rüyada erkeklik organını yalamak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada erkek organı yalamak ona yakınlaşmaya çalışacağına, birikmiş parasının olacağına tabir olunur.

Rüyada erkeklik organı yalamak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada kadının organını yalamak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bekar ise evleneceğine tabir olunur.

Rüyada kadın organı yalamak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin organını yalamak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işarettir.

Rüyada kendi organını yalamak hastalıklarının biteceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments