Rüyada eşinin organını yalamak

Rüyada eşinin organını yalamak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, imkân sahibi olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin organını yalamak gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Rüyada eşinin organını yalamak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına alamet eder.

Rüyada erkek organı yalamak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada kadının organını yalamak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeklik organını yalamak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi organını yalamak kafasını toparlayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada erkeklik organı yalamak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, iş güç sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kadın organı yalamak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments