Rüyada keklik tutmak

Rüyada keklik tutmak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, dertlerinden kurtulacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada keklik tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Rüyada keklik tutmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada keklik avladığını görmek yoksulluğa, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada keklik sürüsü görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işarettir.

Rüyada keklik görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde keklik görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada keklik yavrusu görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik yumurtası görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada keklik vurduğunu görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments