Rüyada evin içinde keklik görmek

Rüyada evin içinde keklik görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işarettir.

Rüyada evin içinde keklik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Rüyada evin içinde keklik görmek darlanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada ölü keklik görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik avladığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru keklik görmek kazancının azalmayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine delalettir.

Rüyada keklik beslemek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi keklik görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada keklik öldürmek malların çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada keklik avına gitmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments