Rüyada keklik yumurtası görmek

Rüyada keklik yumurtası görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, şükrederek yaşayacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada keklik yumurtası gördüyseniz:

  • Normal koşullarda yanınızda yer alması veya sizi desteklemesi gereken kişiler görev veya sorumluluklarını unutabilirler.

Rüyada keklik yumurtası görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulur.

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada keklik yumurta görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada siyah keklik görmek dostlardan zarar görüleceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine işaret eder.

Rüyada keklik kafesi görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik vurduğunu görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalettir.

Rüyada mavi keklik görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işarettir.

Rüyada keklik kuşu görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments