Rüyada keklik görmek

Rüyada keklik görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, onları koruyup kollayacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada keklik gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Rüyada öten keklik görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada keklik kuşu görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik avına gitmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada keklik kovalamak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, sağlık ve şifa bulacağına inanılır.

Rüyada güzel keklik görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, rızkının çeşitleneceğine tabir olunur.

Rüyada keklik yumurtası görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada keklik sesi duymak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada yavru keklik görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments