Rüyada keklik avladığını görmek

Rüyada keklik avladığını görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, güzel bir iş fırsatına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada keklik avladığını gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Rüyada keklik avladığını görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada keklik avlamak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi keklik yakalamak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak kazancının ilk önce azalacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına alamet eder.

Rüyada keklik kesmek alışveriş yapacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde keklik görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada ölü keklik görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keklik yavrusu görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments