Rüyada keklik sürüsü görmek

Rüyada keklik sürüsü görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, yeni denemelerde bulunacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işarettir.

Rüyada keklik sürüsü gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Rüyada keklik sürüsü görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü keklik görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada keklik kuşu görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keklik avlamak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada keklik sevmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik kafesi görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi keklik görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalet eder.

Rüyada keklik vurduğunu görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments