Rüyada keklik vurduğunu görmek

Rüyada keklik vurduğunu görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına delalettir.

Rüyada keklik vurduğunu gördüyseniz:

  • Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Rüyada keklik vurduğunu görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik kesmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada keklik sesi duymak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, sinirlerinin yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak geçim kolaylığı içinde olacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada keklik yemek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik yavrusu görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Rüyada keklik sevmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada keklik yumurta görmek sıkıntılar son bulacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments