Rüyada keklik yavrusu görmek

Rüyada keklik yavrusu görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada keklik yavrusu gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden iş ya da planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada yavru keklik görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet eder.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada keklik ve yavrularını görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik yavrusu görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkek keklik görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı keklik yakalamak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik eti yemek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada dişi keklik görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments