Rüyada kaymakamla yemek yemek

Rüyada kaymakamla yemek yemek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, stres içinde günler geçireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaymakamla yemek yemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir bayanla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Rüyada kaymakamla yemek yemek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada kaymakam olduğunu görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan kaymakam görmek hasta olanın da iyileşeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaymakam karısı görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kaymakamla evlenmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine delalettir.

Rüyada kaymakam olmak vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada kaymakam görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaymakam eşi görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, manevi mutluluğu tadacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Adım fatma gençalp rüyamda kaymakam ve eşi birlikte yemek yerken gördüm çok mutlu oldum