Rüyada kaymakam olduğunu görmek

Rüyada kaymakam olduğunu görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada kaymakam olduğunu gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Rüyada kaymakam olmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, varlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kaymakam eşini görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret eder.

Rüyada kaymakamla yemek yemek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kaymakamla evlenmek yeni ev eşyaları alınacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaymakam görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kaymakam karşı görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet eder.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının kaymakam olduğunu görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments