Rüyada kaymakam olmak

Rüyada kaymakam olmak doğru kararların alınacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada kaymakam olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada kaymakam karşı görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına inanılır.

Rüyada vali kaymakam görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada bayan kaymakam görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada kaymakam eşini görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kaymakamla telefonda konuşmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına yorulur.

Rüyada kaymakam olmak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına yorulur.

Rüyada kaymakamla sohbet etmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments