Rüyada kaymakam eşi görmek

Rüyada kaymakam eşi görmek işlerin canlanacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, paraya ve mala kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, terfi alamayacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına inanılır.

Rüyada kaymakam eşi gördüyseniz:

  • Romantizm önemli bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada kaymakam eşini görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kaymakam eşi görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kaymakamla konuşmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, makbul olan şeylere işaret eder.

Rüyada kaymakam olmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaymakamla telefonda konuşmak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Rüyada kaymakam eli öpmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada vali kaymakam görmek rakiplerini geride bırakacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments