Rüyada kaymakam karısı görmek

Rüyada kaymakam karısı görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, başarılarının çoğalacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işaret eder.

Rüyada kaymakam karısı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Rüyada kaymakam karısı görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kaymakamla telefonda konuşmak sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, kısmetlerin çoğalacağına inanılır.

Rüyada kaymakam olduğunu görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Rüyada kaymakam eşini görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaymakamla yemek yemek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kaymakam olduğunu görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada kaymakam olmak hidayete ereceğine, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments