Rüyada kaymakam görmek

Rüyada kaymakam görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kalabalık günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kaymakam gördüyseniz:

  • Artık onu fazla bekletmeyin.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kaymakam olduğunu görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada kaymakamla yemek yemek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulur.

Rüyada kaymakam eşini görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaymakam karşı görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına yorulur.

Rüyada kaymakamla konuşmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada bayan kaymakam görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, saygısını toplayacağına inanılır.

Rüyada kaymakam eli öpmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments