Rüyada karşı cinsin elini tutmak

Rüyada karşı cinsin elini tutmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kişinin başarılarının artacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, dinini yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişilerle söz konusu olabilir.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, onunla yeniden kavuşacağına işarettir.

Rüyada karşı cinsi öpmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Rüyada karşı cinsi görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulur.

Rüyada karşı cinsin organını görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eş cinsiyle öpüşmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada aynı cinsi öpmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada kendi cinsini öpmek variyet sahibi olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments