Rüyada karşı cinsi öpmek

Rüyada karşı cinsi öpmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, ortaklıkların bozulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada karşı cinsi öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, meslektaşlarınızla ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi olumlu etkilemek istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Rüyada karşı cinsi öpmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karşı cinsi görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada karşı cinsin organını görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi cinsini öpmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet eder.

Rüyada aynı cinsi öpmek her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ticarette zarar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments