Rüyada eş cinsiyle öpüşmek

Rüyada eş cinsiyle öpüşmek emeklerinin yarıda kalacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, haram mala, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eş cinsiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun, gereklilik kendisini gösterebilir.

Rüyada eş cinsiyle öpüşmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalettir.

Rüyada kendi cinsiyle evlendiğini görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, insanların hayır dualarını alacağına inanılır.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, yeni adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada golden cinsi köpek görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments