Rüyada karşı cinsi görmek

Rüyada karşı cinsi görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karşı cinsi gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden ileride çok zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karşı cinsi görmek çok uğraş vereceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cinsi öpmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada karşı cinsin organını görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, borçlanıp, hasta olacağına delalet eder.

Rüyada golden cinsi köpek görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına delalettir.

Rüyada hayvanla cinsi münasebet görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi cinsiyle öpüşmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi cinsiyle evlenmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments