Rüyada karşı cinsin organını görmek

Rüyada karşı cinsin organını görmek iş öğreneceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kazancının günden güne düşeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına tabir olunur.

Rüyada karşı cinsin organını gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Rüyada karşı cinsin organını görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada karşı cinsi görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşı cinsi öpmek ruhuna hayrat yapılacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada erkek cinsi organ görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada erkek cinsi organı görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada aynı cinsi öpmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments