Rüyada kendi cinsinden birini öpmek

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına inanılır.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi cinsini öpmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada aynı cinsi öpmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada karşı cinsi öpmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına inanılır.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, diplomalarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvanla cinsi münasebet görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak rızkının eksileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyle cinsi münasebet görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments