Rüyada aynı cinsi öpmek

Rüyada aynı cinsi öpmek güçlendikçe güçleneceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada aynı cinsi öpmek gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Rüyada aynı cinsi öpmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karşı cinsi öpmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi cinsini öpmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalet eder.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına alamet eder.

Rüyada başkalarını cinsi münasebette görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulur.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments