Rüyada kendi cinsini öpmek

Rüyada kendi cinsini öpmek parasını ve malını kaybedeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi cinsini öpmek gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır.

Rüyada kendi cinsinden birini öpmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kendi cinsini öpmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada aynı cinsi öpmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işarettir.

Rüyada karşı cinsi öpmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada karşı cinsin organını görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada başkalarını cinsi münasebette görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada golden cinsi köpek görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments