Rüyada dudaktan öpmek

Rüyada dudaktan öpmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada eşini dudaktan öpmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek başarılarının düşeceğine, hırpalanacağına rivayet eder.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments