Rüyada içki içmeye gitmek

Rüyada içki içmeye gitmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içmeye gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Rüyada içki içmeye gitmek gelişim içine girileceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine işaret eder.

Rüyada içki içen erkek görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde içki içtiğini görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, hanenizde bolluk olacağına yorulur.

Rüyada içki içip tövbe etmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada başkasının içki içtiğini görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments