Rüyada evde içki içtiğini görmek

Rüyada evde içki içtiğini görmek işlerinin de rast gideceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, sonradan da çok üzüleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet eder.

Rüyada evde içki içtiğini gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar dışa dönük olmayabilir.

Rüyada evde içki içtiğini görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada ölüyü içki içerken görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada içki içirilmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine inanılır.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki içmeyi görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, ev sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada zorla içki içirmek maddi gücünün de daimi olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments