Rüyada başkasının içki içtiğini görmek

Rüyada başkasının içki içtiğini görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Bakış açınızı diğerlerinin anlayabileceği şekilde geliştirebilirsiniz.

Rüyada içkiyi içmemek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini içki içerken görmek herkesin rahat edeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini içki içerken görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, işlerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek çok sevinçli haberler alacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet eder.

Rüyada içki içirilmek kesesinin dolacağına, kazancının helal para olacağına işarettir.

Rüyada evde içki içtiğini görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments