Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini içki içerken görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine inanılır.

Rüyada içki içip namaz kılmak yolculuğa çıkmaya, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içmemek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, parasız kalmaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments