Rüyada içki içen erkek görmek

Rüyada içki içen erkek görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada içki içen erkek gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Rüyada içki içen erkek görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına rivayet eder.

Rüyada içki içip ağlamak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine delalettir.

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını içki içerken görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada içki içmeyi reddetmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işarettir.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments