Rüyada içki içip tövbe etmek

Rüyada içki içip tövbe etmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada içki içip tövbe etmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilginizi çeken birisini tanımak için daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada içki içip tövbe etmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet eder.

Rüyada içkiye tövbe etmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tövbe suresi okumak hileye, fesada bulaşacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Rüyada evliyadan tövbe almak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak tövbe etmek rahmete vesile olacak gelişmelere, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayıp tövbe etmek allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına tabir olunur.

Rüyada tövbe istiğfar getirmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tövbe istiğfar etmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Elif

İçki ağzıma sürmedim halde rüyamda doktor rakı içmem gerektiğini söylüyor. Ben de iğrenerek içiyorum şişeden . Agzim hafif uyuşuyor. Çok az şişenin yarısına gelmeden başka bir doktor bana napiyosun izin dilekcen var mı da içiyorsun diyor.? Ben de ağlayarak hastaneden çıkıyorum eve geliyorum çok ağlıyorum. ALLAHIM beni affet 3 aylarda çok büyük günaha girdim diyerek çok ağlıyorum

Hasan õ

İçki içmediğim halde eve sarhoş geldim ağlayarak tövbe etmeye başladım içki içmiyorum yine de sarhoş oluyorum diyerek ağlayarak tövbe ediyorum birden sarhoşluğum gidiyor tövbem kabul oluyor etrafımdaki insanlar hayretle bakıyor