Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, ağız tadına kavuşacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Başarılı olacağınız yöne giriş yaptınız veya o yöne doğru yönlendiriliyorsunuz.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını içki içerken görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada içki içen insanlar görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Rüyada içki içmeyi görmek sorunların son bulacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının içki içtiğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine inanılır.

Rüyada ölen birini içki içerken görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini içki içtiğini görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet eder.

Rüyada içki içen erkek görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Faruk

Ruyamda bir arkadasim ve tanimadigim biriyle bir eglence mekaninin en ust katinda karanlik bir odada oturup arkadaslarim alkol icerken bende pencere kenarinda oturdugumu gordum sonra hic tanimadigim biri en ust kata bizim oldugumuz kata lavaboya geldigini ve bizi karanlikta gorunce korkup kacarken bayildigini gordum bende ardinda gidip merdivenlerden inip yardim edip ayiltip sinra lavaboya yolayip isini bitirdikten sonra en alt kata kadar eslik edince oda cebinde kagit bir miktar para cikarip yardim etigim icn bana verdi ben ilk once almadim sonra israr edince aldm arkadaslarimin yanina ciktm ve o sira uyandm bu ruyam ne anlama geliyor aciklayabilirmisiniz