Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada bir yakınının içki içtiğini görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye inanılır.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada içki içtiğini sanmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada kocasını içki içerken görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments