Rüyada göklere çıkmak

Rüyada göklere çıkmak geçim derdinin son bulacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, para yatıracağına işarettir.

Rüyada göklere çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gerginlik yaşanacak.

Rüyada asansörle göklere çıkmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göklere çıkmak amacına ulaşmayı başaracağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalet eder.

Rüyada göğe çıkmak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, rahat geçinerek yaşayacağına delalet eder.

Rüyada asansörle göğe çıkmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle göğe çıkmak rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada kendini göğsünü görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten melek indiğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments