Rüyada göğe çıkmak

Rüyada göğe çıkmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, borçlarının çoğalacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada göğe çıkmak gördüyseniz:

  • Seyahat planlarında değişiklikler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada asansörle göğe çıkmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine inanılır.

Rüyada asansörle göklere çıkmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenle göğe çıkmak yükseleceğine, atılım yapacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet eder.

Rüyada göğe çıkmak çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulmaktadır.

Rüyada göklere çıkmak çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına delalettir.

Rüyada göğsün yarılması görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü emmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada göğsünü emdirmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments