Rüyada gökten melek indiğini görmek

Rüyada gökten melek indiğini görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten melek indiğini gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Rüyada gökten melek indiğini görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine delalettir.

Rüyada melek indiğini görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, eline geçen malları tutamayacağına işarettir.

Rüyada meleklerin indiğini görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulur.

Rüyada gökten at indiğini görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada gökten nur indiğini görmek günahlarının affedileceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına işaret eder.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten indiğini görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten koç indiğini görmek para kazanmaya başlayacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments